Dekázni azt hogy kell?
Figyelt kérdés
nemértem mert elsonek probálzam ugy h háloba és ugy rugdostam de amint kiveszem a labdát és ugy probálom nemsikerul nemtom eltalálni vagy tul messzevan a ladba tolem és elpattaan valaki segítsen ugy sueretnék megtanuni dekázni:3 15éves vok lány :)2014. júl. 17. 13:28
1/6 Dobermann213 válasza:
Magad elé dobod a labdát és rugdosod úgy hogy ne essen le... lány vagyok én is edzésre is járok..rekord:26
2/6 anonim válasza:
Sokat kell gyakorolni, és koncentrálni kell, kitartónak kell lenni. Nagyjából ennyi a titka. Nem sok olyan lányról hallottam még, akik ilyesmit szeretnének megtanulni, de jó, hogy van akit ez is érdekel. Sok sikert! :)
15/F
3/6 A kérdező kommentje:
koszi mindketotoknek ;) remélem fog sikerulni :)
2014. júl. 18. 10:23
4/6 Dobermann213 válasza:
:) Sok sikert!! :) Ja és ne siess!! :)
5/6 anonim válasza:
Próbáld úgy,hogy először feldobod,felrúgod,és aztán elkapod. Amikor úgy érzed,hogy a felrúgás már megyeget,próbáld ugyan így kettővel,aztán hárommal,néggyel,öttel. Ha már megy akkor próbálkozhatsz minél többet csinálni. Nem nehéz megtanulni.
6/6 anonim válasza:
Én is lány vok. 12 éves. rekord:32 járok fiukkal edzésre
Én ugy csináltam hogy először egyet, majd kettőt és igy tovább... mindeig annyit ahánynál járok. se többet se kevesebbet.ha nem sikerül annyit amennyi következik kezdem előről. Légy kitartó!ja meg hát nagyon sokat gyakoroltam.(gyakorlom)Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!