Mennyi idő alatt lehet megtanulni alapszinten focizni?
Figyelt kérdés
Sose érdekelt a foci,nem is voltam sose jó benne inkább küzdősportokat űztem, de most éppen az jutoot eszembe, hogy milyen király lenne ha tudnék focizni:D van 1 labdám meg van akivel tudnék gyakorolni...szal szerintetek mennyi idő eljutni olyan szintre, hogy ha focisták kal focizok akk legalább ne röhögjenek ki ?2014. júl. 15. 13:40
1/3 anonim válasza:
Attól függ mennyi időt fogsz naponta gyakorolni. Ha legalább napi 2-3 órát focizol akkor nem fog sok időbe telni hogy egy jó focista leszel. Ha viszont napi 30 percet fogsz focizni akkor inkább ne is kezdd el, rengeteg idő lenne.
2/3 Dobermann213 válasza:
Ez attól függ,hogy mennyire áll rá a lábad.Az se baj ha nem mert ahogy az előttem lévő is mondta igen ha fél órát csinálod vagy 2-2 és fél év.Ha viszont 1-2 órát focizol fél év se.És úgyis jó ha nem folyamatosan csinálod 2 órán keresztül hanem szünetekkel.Az is jó ha 30 percig utána egy kis pihi utána megint és így tovább!!! :)
Sok sikert! :)
3/3 anonim válasza:
Mint minden , úgy a foci is fejben dől el. Javasolni tudom otthoni gyakorlatként a dekázást ami hatalmas labdaérzéket ad,gyakorold. Erőnléti szempontból reggel avagy este járj el futni.!:) Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!