Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Gundel Takács Gábor és a foci...

Gundel Takács Gábor és a foci statisztikák. Ti hogy látjátok közvetítői tevékenységét a világbajnokságon? Szerintetek kinek szurkolt a döntőben?

Figyelt kérdés
Percekig ment úgy a játék hogy végig csak statisztikai adatokat hallottunk tőle, nem nagyon érdekelte mi történik a pályán. Hogy látjátok? Nem volt zavaró?

2014. júl. 14. 06:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A döntőt átlagosan majdnem két millióan nézték itthon, de több mint 3 millió 300 ezren odakapcsoltak legalább kis időre. Szerintem nyilvánvaló, hogy ekkora számú nézőnél csak maréknyinak lenne ideálisabb a nagy szakértő kommentálás, így Gundel jobban megfelel egyszerűen. Ennek a millós számnak a nagyrésze legközelebb majd két év múlva néz leghamarabb foci meccset, az eb-t, és számukra nyilvánvalóan nem lenne szórakoztató, ha nem így kommentálnák a meccseket, ahogy.
2014. júl. 15. 09:46
 12/14 A kérdező kommentje:
a szakértői kommentálás az max a szünetekben volt a stúdióban, de ott is inkább közönségszerűen. A közvetítésben sokszor a közvetítés maradt el. Pont a Túlzsúfolt statisztikai adatok miatt, amire figyelni sem tudtam mert a meccset néztem. Nem azt jelenti hogy nem lehet ápolásnál vagy ha áll a játék betenni egyet-kettőt, de a meccs hevében arra lennék kíváncsi ami történik a pályán. Ja és nem mindig lehet látni sem mi történik, pl kinél van a labda. Nagy totálképnél.
2014. júl. 16. 07:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát ha kicsi a tévéd, akkor tényleg nem látsz semmit. Nekem meg pont az nem hiányzik, hogy sorolja, mint a névsort.
2014. júl. 16. 11:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Nekem a saját gondolatai hiányoztak amit a játék képéből vezet le, és nem a statisztika mantrázás. Lehet azt úgy közvetíteni, hogy nem névsorolvasás lesz belőle. Pl. a váltótársa az úgy csinálta. Sajnos nem tudom a nevét. Persze mindkettőn sütött hogy kinek szurkol... :-)
2014. júl. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!