Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért olyan nagy szám Messi?

Miért olyan nagy szám Messi?

Figyelt kérdés
Szerintem Robben sokkal jobb játékos..
2014. júl. 13. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerinted.

De mennyire vagy tisztában a két játékos pályájával. Messi 4 aranylabdája nem véletlen, Robben még a top3-ban sem volt soha. Elismerésekből Messinek jóval több van, úgy hogy 3 évvel fiatalabb is. Amíg nem a Bayernben játszott alig mutatott valamit.

Példa hogy melyikük mit ért el eddig:

[link]

[link]

Ne csak a VB alatti teljesítményt nézd (mellesleg Messi eddig mindig a meccs embere lett, ez sem véletlen).

2014. júl. 13. 14:10
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tisztában, ezért kérdezem:D

Amúgy az a meccs alapján (ned-arg)

Nem érdemelték meg, hogy tovább menjenek, ha nem cserél annyit Van Gaal akkor le tudja cserélni a kapust krulra, ő nagyobb eséllyel védett volna, jó nagy szerencséjük volt:D

2014. júl. 13. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy meccs semmit nem mond el egy játékos formájáról.
2014. júl. 13. 14:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Csak írd be youtubera vagy bárhova hogy Messi aztán hogy Robben. Látni fogod a különbséget.

Robben is jó de Messihez nem hasonlítanám.

2014. júl. 13. 14:31
 5/13 anonim ***** válasza:

A legutóbbi szezonja nem sikerült jól az argentinnak, meg a VB-n sem muzsikál úgy, mint régen, de a tudásáról csak ennyit (ha nagyon lusta vagy, akkor csak 7:45-től nézd):

http://www.youtube.com/watch?v=DaQ32MqArpY

2014. júl. 13. 15:06
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom...

Mind 2-t megnéztem, de Robben még mindig szimpatikusabb.

2014. júl. 13. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy szimpatikusabb de nincs olyan szinten, mint Ronaldo, Messi, Ribery vagy Iniesta stb.

Remekül fut a szélen de kb ennyi a játéka.

2014. júl. 13. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát én nem tom mindig néztem ha Messi pályán volt és nem csak a vb ideje alatt szerintem nem nagyszám. Neymarból is csak egy média sztárt csináltak, de nézd meg CR7-et neki legalább vannak kiba*zott jó cselei. De nem megkérdőjelezendő egyik játékos tehetsége sem. :) Ők elismerik egymás képességeit csak a szurkolotáboroknak kell gyerekes vitákat vívni h melyik játékos / csapat a jobb mindenki döntse el maga. :)
2014. júl. 13. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Robben: 223 mérkőzés 82 gól az utóbbi 10 évben, klubcsapatoknál. (chelsea, real, bayern)

Messi: 277 meccs, 243 gól az utóbbi 10 évben a barcában.

Robben gólátlaga 0.37 meccsenként. Messié meg 0.88, több mint kétszerese. Ezért olyan nagy szám Messi.

2014. júl. 13. 17:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Robben szélső, Messi meg hamis 9-es. Nyilván utóbbi lő több gólt, főleg, hogy a holland a Bayernnél lett igazi spíler, míg Leo már 18-19 évesen az egyik legjobb volt posztján.

Én Barca szurkoló vagyok, így nyilván a szívem az argentint mondaná jobbnak, de teljesen értelmetlen összevetni a klasszisokat, szerintem.

Örüljünk, hogy van Messi, C. Ronaldo, Ibrahimovic, Robben, Ribéry stb...

2014. júl. 13. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!