Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hollandia bedarálja gólzáporra...

Hollandia bedarálja gólzáporral braziliát, mint a németek?

Figyelt kérdés
Holland és német egyenlő erősségű csapat a holland is tele van sztárokkal. Most nagyon gyenge brasilia, hogy Neymár és Tiágó Szílva sincsen ott. Ugyanúgy beledöngölik a földbe a rekordvilágbajnokot, mint a németek a hollandok ? Szerintem vagy 5-1-lesz
2014. júl. 12. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most sokkal jobban fognak figyelni a védekezésre. Meg akarják menteni a becsületüket is, egy ilyen vereség után sokszor veszélyesebb lesz a csapat, míg a hollandoknál inkább érezhető a csalódottság a kiesés miatt. A braziloknak fontosabb ez a meccs.
2014. júl. 12. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
tessék kezdődik már 1-0 :)
2014. júl. 12. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Silva játszik.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mar elbaltaztak a brazilok..-.-
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerintem 5-ig megsem állnak :P Ki akarta védekezni az 1-0-át ezért lassítottak be. Ennyire béna brazil válogatottat nem láttam életemben 1986-óta :S

Nagyon sok játékost le kell váltani pl Ronaldinho miért nem játszikl?

2014. júl. 12. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát mit mondjak. Gyatra a brazil válogatott, de ezt a két gólt a bamba part jelző meg a bíró hozta össze Hollandiának. Robben sikítva szinte bebukfencezik a tizenhatoson belülre, azért, mert megfogták a vállát? És ez tizenegyes? Utána meg nem fújják be a lest? Eddig meg egy rakás esetben más meccseken még azt is befújták, ami nem volt az...
2014. júl. 12. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Na mindegy, ha azt nézzük, Frednek is sikerült hatalmas alakítással tizenegyest szereznie, most ők is megérdemlik.
2014. júl. 12. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!