Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy van ez, nem értem? (Tippmix)

Hogy van ez, nem értem? (Tippmix)

Figyelt kérdés

Hollandia Argentína meccs volt én arra fogadtam hogy más lesz az eredmény mint amit felsoroltak az újságban (0-1, 2-1 ,2-2,1-0,1-1). 4-2 -vel Argentína nyert. Dél tájban leviszem a tippmixemet hogy nyertem-e erre a gép azt írja hogy nem!

Most akkor mi van, hát az eredmény más lett nem? Nem kellet volna nyernem? Ha nem így van légyszíves egészítsetek ki mert nem értem :(

2014. júl. 10. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:

99%-ban tippmixen minden fogadás csak a rendes játék időre érvényes=90 perc+pár perc hosszabbítás

a 2*15 perc ráadás, meg a büntetők azok nem érvényesek már

kivéve ha olyan teszel mondjuk, hogy ki jut tovább

ahogy nézem te a 178-ast tetted, viszont mivel az eredmény 0:0-lett (mert a rendes játékidőt nézzük) ami viszont a 169-es-nél mint eredmény szerepel, ezért nem nyertél

2014. júl. 10. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Legközelebb olvasd el a szabályzatot mielőtt pénzt adsz ki rá.
2014. júl. 10. 19:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazábol 200forintot raktam rá úgyhogy csődbe nem fogok menni! Első tippmixem volt életemben ezért nem értettem hogy mi van! Első válaszolónak nagyon köszönöm sokat segített,ment a zöld kéz. :)
2014. júl. 10. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!