Lebírod írni a mostani Reál Madrid játékosokat?
Figyelt kérdés
köszi előre is.2010. jan. 6. 15:06
1/10 anonim válasza:
Alonso és Garay azok akik szóra érdemesek nálam..
2/10 anonim válasza:
casillas dudek ramos arbeloa garay pepe albiol metzelder marcelo drenthe alonso;lassana diarra;mahamadou diarra gago granero kaká ronaldo; dan der vaart; guti raul benzema higuain nistelrooy
3/10 anonim válasza:
És a többi? Casillas, Kaká, C.Ronaldo?
Kapusok: Casillas, Dudek, Adán
Védők: Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Drenthe, Metzelder, Arbeloa, Garay
Középpályások: Gago, Lassana Diarra, Kaká, C.Ronaldo, M. Diarra, Guti, Xabi Alonso, Van der Vaart, Granero
Csatárok: Higuain, Raúl, Benzema, Van Nistelrooy
4/10 anonim válasza:
ja, de nem oldalrol kellene kilesni, haver. azt kérte hogy lebírod-e. Erről én arra következtetek hogy épp szidja a Realt, mert krva sok játékosuk van tök értelmetlenül. A lényeg hogy ha ezt akarta elmondani, akkor egyetértek vele, a Real 1 nagy szar lett.
5/10 anonim válasza:
"ja, de nem oldalrol kellene kilesni, haver. azt kérte hogy lebírod-e. Erről én arra következtetek hogy épp szidja a Realt, mert krva sok játékosuk van tök értelmetlenül. A lényeg hogy ha ezt akarta elmondani, akkor egyetértek vele, a Real 1 nagy szar lett."
énmeg azzal értek egyet hogy nem értessz a focihoz te gyökér
6/10 anonim válasza:
anyád a szar a real a király idén bl t is nyer. Cristiano Ronaldo a király
7/10 anonim válasza:
ja a krisztiánóronáldó majom a legjobb undorito kirakatmajom
a real szar hol fognak bl-t nyerni???:D iden nem az tuti
8/10 anonim válasza:
"énmeg azzal értek egyet hogy nem értessz a focihoz te gyökér" anyád nem ért a focihoz hülyegyerek, mindenki szidja a city-t (ami azért nem alaptalan) de a krva real is kb ugyanazt csinálta, Nagy reményekkel leigazolják Benzemát félével késöbb már azon gondolkoznak hogy eladják v. elcserélik. És közben eladtak 1 csomó jó játékost (pl. Negredo,Sneijder,Robben) értelmetlenül cserélték ki a keretet, inkább a saját ifijükből kellett volna választani nem összevásárolni mindenkit. Esetleg C.Roni jöhetett volna de mellé minek az a sok ember? Te is itt osztod az észt aztán azt sem tudod hogy mi az a foci. "gyökér"
9/10 anonim válasza:
A real Madrid a kedvenc csapatom sztem van esélyük megnyerni a Bl-t, de ronaldot nem szeretem nagy a pofája és olyan jó játékosokat szorit ki a pályárol mint pl raul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!