Hogyan juthatnék be majd a brazil labdarúgó válogatottba?
Ezt ugye csak poénból kérdezed? Ahhoz, hogy brazil labdarúgó legyél rendelkezned kell állampolgársággal, meg olyan futball tudással, amivel milliókat hátra tudsz szorítani a sorban...
Egyébként miért Brazíliában akarsz játszani, szegény ország, veszélyes hely. Nem véletlenül akarnak minél előbb külföldre igazolni az ottaniak...
Brazília egy gyönyörű ország.Ott vannak a legtehetségesebb/legjobb focisták.Az ottani gyerekek játszanak a porban,homokban;nem érdekli őket,hogy hideg,meleg van.Meg ott annyira pörög az élet és barátságosak az emberek.Meg ott van a példaképem Neymar Jr. és csodálatos lenne vele találkozni meg a többiekkel!Nekem ez az álmom.Mindenkinek más az álma és most ki lehet röhögni stb.De meglátjuk mi lesz 12 év múlva pl.
Egyik kedves hozzászóló...Magyarország...be sem jutottatok a vb-re...az túl megoldható cél lenne,ha én ott akarnék játszani.Jól megy a focizás,nyelveket tudok,állampolgárság meg van akk esetleg majd szerencsét próbálhatok?:)
"Meg ott annyira pörög az élet és barátságosak az emberek."
Hát azt nem hinném, hogy mind barátságos, főleg hogy 14-15 éves gyerekek körében is egyre gyakoribbak a fegyveres rablások...
Őszintén nem tudom eldönteni, hogy troll vagy-e vagy buta...
Barcelona nem Brazíliában van, ott legfeljebb spanyol állampolgárságot kaphatsz. Lányként nem fogsz egyhamar fiúcsapatban játszani, mint ahogyan fiúk sem játszanak lánycsapatban... Talán a sakk az egyetlen, ahol van open kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!