Miért gáz az, ha magyarként szeretem a román futballt
is?
Figyelt kérdés
Annó az Ilie - Moldovan - Hagi féle román válogatott játéka nagyon bejött, onnantól rám ragadt.
2014. jún. 30. 00:05
1/8 tkodit válasza:
épeszű, normális emberek között ez nem gáz.
2014. jún. 30. 01:08
2/8 Suvorov válasza:
nem gáz én is szeretem a Román futballt
2014. jún. 30. 02:56
3/8 anonim válasza:
Mért gáz?talán azért mert a románok gyűlölik a Magyart.hazátlannak tartannak minket,zászlót égetnek,elakarják nyomni a székelyeket,megrongálják a szobrainkat,amiket a magyarok elhelyeznek koszorúkat például Kolozsváron azokat beledobják a kukákba,képesek kimenni a rendőrök ahol Wass Albert könyveket kapni és elkobozzák.csak hogy párat említsek.(ja meg trianon)
2014. jún. 30. 19:10
4/8 tkodit válasza:
Amit leírtál kedves 3-as az nyilván minden, ismétlem kivétel nélkül minden románra igaz...
Azt gondolná az ember, hogy a történelemben volt már elég lecke arra, hogy az ostoba soviniszta gyűlölködés nem vezet sehova. Ráadásul pont azok gyűlölködnek, akik közben mindenhova nemzeti hiszekegyes képeket raknak ki. Odáig nem ér el ez agyuk, hogy az általuk hirdetett értékrendbe nagyon nem fér bele a zsebnáciság.
2014. jún. 30. 19:16
5/8 A kérdező kommentje:
3mas: nem azt írtam, hogy Romániát szeretem, hanem azt, hogy a román futballt.
Ilyen indokokat amiket felhoztál, gyűlölnünk kellene a németeket, oroszokat, az usát, törököket, stb...
Ezért nem értem, hogy trianon miatt miért gáz az, hogy annó szerettem az Ilie-Moldovan csatárduót.
2014. júl. 1. 15:12
6/8 A kérdező kommentje:
Ja és még egy:
"talán azért mert a románok gyűlölik a Magyart."
Amiket leírtál ez fordítva is így van ahogy látom.
2014. júl. 1. 15:12
7/8 Kini :)) válasza:
3. - szélsőségesen a magyarok között is vannak bőven.
2014. júl. 1. 17:17
8/8 anonim válasza:
tkodit,akkor látnod kellett volna tavaly a román-Magyarország foci meccset.a 8 éves kisgyerektől a 70 éves öregemberig mindenki a középső ujját mutatta a magyaroknak.a stadion bejáratnál sok magyar zászlót,sálat,pólót,kaját elkoboztak a rendőrök,mondván mert veszélyesek,és szemétdombra dobták.a mecs közben az oláh szurkolók elkezdtek mutogatni a magyaroknak,mi persze elindultunk feléljük,ők meg elmenekültek a másik irányba,pár perc múlva a oláh rendőrök rugdosták,ütötték a magyart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!