Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van itt olyan, aki ért a...

Van itt olyan, aki ért a tippmix-hez, és segítene egy 17 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyerni, és szeretném megtanulni a dolgot ! :D

Ha úgy alakul, később megadnám az fb-met is, ha lenne valaki aki tényleg tud segíteni.

2014. jún. 22. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Ha azt szeretnéd, hogy a sportfogadásban az egyenleged ne legyen mínuszban (tehát kevesebbet nyersz, mint amennyi tétet felraktál), akkor bele se kezdj! Könnyen függővé válik az ember, és akkor már csak az hajtja, hogy visszanyerje a pénzét, amit elvesztett, ami sose fog sikerülni.

Ráadásul a komolyabb csapatok részvételével zajló mérkőzések meg vannak bundázva legtöbbször, így hozzáértéssel és az előző meccsek elemzésével se tudsz biztos eseményre fogadni.

Rengeteg tippmixező ismerősöm van, mindannyian mínuszban, sőt, a VB annyira meg van bundázva, hogy azon az esetek 80%-ában bukják a pénzüket. Ne csatlakozz hozzájuk, nem éri meg! Itt nyerni csak egyvalaki fog hosszú távon: a Szerencsejáték Zrt. és nem te.

2014. jún. 22. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Az előző jól mondja, nagyon nem éri meg belekezdeni a dologba ezt a vb ideje alatt a saját bőrömön tapasztaltam. Megtanulni nem tudod, mert valóban nagy bundázás megy!

Mivel én is hasonló korú vagyok mint te (szintén lány :D) én úgy csináltam, hogy egy ezres csak erre tettem félre és ha nyertem a nyereményből újra fogadtam, de csak kis összegben ha elvesztettem se nyúltam más pénzhez hanem a maradékból játszottam tovább most ott tartok hogy az ezresből kb.:800 Ft-om van két hét alatt úgy, hogy sokszor fogadtam. Én valószínűleg ezt itt abba is hagytam és továbbra is nyugisan nézem a meccseket. Egy hét nyárimunka ennél 100x-ta jobban megéri, ha pénzt akarsz!

2014. jún. 22. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
A probléma itt kezdődik, hogy 18 év az alsó korhatára a tippmixnek, meg minden szerencsejátéknak.
2014. jún. 22. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Látom a szerencsejáték-függők lepontozták az értelmes válaszokat.

Kívánok nekik további sok szerencsét! Hátha sikerül mindenüket eljátszani.

2014. jún. 22. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!