Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmix kombinált fogadás? HELP.

Tippmix kombinált fogadás? HELP.

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy ha kombináltba rakom meg a mixet akkor kevesebbenk kellene jönnie mint ha normálba raknám.

tipplap.hu/kalkulátor segítségével ugyan azokat a meccseket ugyan annyi téttel kiszámoltam, hogy mennyi lenne a nyeremény

[link]

viszont ha nem kombiba rakom, hanem normálba akkor az eredő odds:8,42 a várható nyeremény pedig 8425 Ft

hogy van ez?:D

2014. jún. 17. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj ,de nem értem mit nem értesz ezen ?
2014. jún. 18. 07:45
 2/5 belapus ***** válasza:

Kevesebb is jön.Szelvényenként 3-4 ezer forint.

Kötésben, ha 1 mérkőzés elmegy buktad az egészet.A kombinációdban elég 3 meccset eltalálni.Ha mind az 5 meg van, csak akkor jön a 36 000.

2014. jún. 18. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha kombinációsba ugyan annyi lenne a nyeremény mint normálba akkor mindenki kombinációsba játszana és nem lenne értelme a normál játéknak!
2014. jún. 18. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Rosszul van itt feltüntetve az eredő ODDS.

Ugyanis az ALAP tét 1000 forint, az összes, amit fizetsz, az tízezer forint! Így 3,62-es eredő ODDS jön ki.

2014. jún. 18. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyébként ez csak az én magánvéleményem, de a kombinációs fogadás nem mindig jó ötlet. Főleg ha javarészt alacsonyabb szorzókkal játszol.

Ha az ötből kettő nem jön be, akkor szinte semmit nem nyerél, ellenben kiadtál rá egy tízezrest. Ha ötből négy jön be, akkor is csak úgy nyersz, ha 1,5 fölöttiek a szorzók.

2014. jún. 18. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!