Az FC Barcelona szerintetek is egy hatalmas divatcsapat?
Figyelt kérdés
Rengeteg Barcelona mezes, táskás, pólós, tolltartós stb. gyereket látok, akik igazából csak azért szeretik, mert szinte mindig ők nyernek mindent, a csapatot alig ismerik. Vannak azért olyanok is, akik őszintén rajonganak értük?2014. jún. 7. 18:12
1/4 reptoid válasza:
Miért ne lennének?
Ezzel együtt kell élni, az Arsenalt is divat szeretni, olyan kis aranyosan szerencsétlenek :D Vagy pl most tavasszal is volt egy csomó divat Atléticos, akik valószínű előtte egy La Liga meccset sem láttak, de menő volt a viszonylag szegényebb csapat menetelése a BL-ben, szerethető csapat volt a laikusoknak.
Nincs ezzel semmi baj, senkinek sem tökéletes az élete, egy Barcelonának szurkolni, a győzelmeikben osztozni viszont örömet jelentett a divatdrukkereknek, így jobban érezhették magukat. Helyén kell őket kezelni, de semmi esetre sem cikizni őket vagy vitázni velük. Csak kérdezd meg, hogy mi a helyzet Rakiticcsal, aztán ha tudja, hogy ki az, akkor nem divatdrukker :D
2/4 anonim válasza:
Az ilyenek csak annyit tudnak, hogy van a Neymar, meg a kisebbik :) De ugyanilyen csapatnak mondhatom a Real-t, Manchester City-t, Bayern Münchent.
3/4 anonim válasza:
Ha a Barca divatcsapat, akkor például a Realt vagy a Chelseat nem tudom, hogy hova lehet sorolni. Én a 2000-es évek eleje óta nézem a meccseit, pedig akkor a Bl-ben is statiszta szerepük volt. Viszont már akkor is rengeteg szurkolója volt a csapatnak, hiszen a kisebb bajnokikon is szinte telt ház volt. Nemhiába van akkora stadionja a csapatnak. Az hogy 2006 óta sikeresebb és emiatt nagyobb lett a népszerűsége, az természetes, de lehet a "divatszurkolók" nagy része a továbbiakban sem fog elpártolni más csapathoz. Az igazi divatcsapat inkább a Real, aki 100 milliókért vásárolgat játékosokat minden évben, mert ez kell a népnek akik tömegesen veszik a CR7 mezeket, emiatt nagy bevételre tesznek szert amit egy másik sztár megvásárlására fordítanak. És ezt csinálják évtizedek óta. Mondjuk az elmúlt két év alapján nem állítanám, hogy mindig nyernek.
4/4 Auer Máté válasza:
Én FC Barcelonás vagyok, és tudok egy s mást a csapatról a játékosokról stb. pedig én sem vagyok felnőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!