Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az FC Barcelona szerintetek...

Az FC Barcelona szerintetek is egy hatalmas divatcsapat?

Figyelt kérdés
Rengeteg Barcelona mezes, táskás, pólós, tolltartós stb. gyereket látok, akik igazából csak azért szeretik, mert szinte mindig ők nyernek mindent, a csapatot alig ismerik. Vannak azért olyanok is, akik őszintén rajonganak értük?
2014. jún. 7. 18:12
 1/4 reptoid ***** válasza:

Miért ne lennének?

Ezzel együtt kell élni, az Arsenalt is divat szeretni, olyan kis aranyosan szerencsétlenek :D Vagy pl most tavasszal is volt egy csomó divat Atléticos, akik valószínű előtte egy La Liga meccset sem láttak, de menő volt a viszonylag szegényebb csapat menetelése a BL-ben, szerethető csapat volt a laikusoknak.

Nincs ezzel semmi baj, senkinek sem tökéletes az élete, egy Barcelonának szurkolni, a győzelmeikben osztozni viszont örömet jelentett a divatdrukkereknek, így jobban érezhették magukat. Helyén kell őket kezelni, de semmi esetre sem cikizni őket vagy vitázni velük. Csak kérdezd meg, hogy mi a helyzet Rakiticcsal, aztán ha tudja, hogy ki az, akkor nem divatdrukker :D

2014. jún. 7. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ilyenek csak annyit tudnak, hogy van a Neymar, meg a kisebbik :) De ugyanilyen csapatnak mondhatom a Real-t, Manchester City-t, Bayern Münchent.
2014. jún. 7. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a Barca divatcsapat, akkor például a Realt vagy a Chelseat nem tudom, hogy hova lehet sorolni. Én a 2000-es évek eleje óta nézem a meccseit, pedig akkor a Bl-ben is statiszta szerepük volt. Viszont már akkor is rengeteg szurkolója volt a csapatnak, hiszen a kisebb bajnokikon is szinte telt ház volt. Nemhiába van akkora stadionja a csapatnak. Az hogy 2006 óta sikeresebb és emiatt nagyobb lett a népszerűsége, az természetes, de lehet a "divatszurkolók" nagy része a továbbiakban sem fog elpártolni más csapathoz. Az igazi divatcsapat inkább a Real, aki 100 milliókért vásárolgat játékosokat minden évben, mert ez kell a népnek akik tömegesen veszik a CR7 mezeket, emiatt nagy bevételre tesznek szert amit egy másik sztár megvásárlására fordítanak. És ezt csinálják évtizedek óta. Mondjuk az elmúlt két év alapján nem állítanám, hogy mindig nyernek.
2014. jún. 7. 22:06
 4/4 Auer Máté válasza:
Én FC Barcelonás vagyok, és tudok egy s mást a csapatról a játékosokról stb. pedig én sem vagyok felnőtt!
2014. jún. 8. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!