Az új stadionok magukban hordozzák-e a későbbi bővítés lehetőségét?
Több helyen utána néztem, de sajnos nem találtam erre vonatkozóan semmit.
Főleg a Ferencváros (22 600 fő) és a Debrecen (20 000 fő) új stadionjára gondolok (de végül is az összesre kíváncsi vagyok), hiszen ezek a 20 000 körüli befogadó képességű létesítmények jelen pillanatban bőven elegendőek, de ki tudja mi lesz 5-10 év múlva...
A Fradi esetében főleg, hiszen mégiscsak a legnépszerűbb csapat Magyarországon, ebben a szezonban is 9 000 fős átlagnézőszámot tudtak produkálni, ha még emelkedne a színvonal, amiben nagyon bízok, akár egy 35-40 000 fős stadion is szükséges lenne.
Remélem, hogy gondoltak erre, véleményem szerint nagy hiba lenne, ha ezt az opciót kifelejtették volna...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez kétségtelen, de ez most van, bízzunk benne, hogy lesz változás.
Engem a jövőbeli lehetőségek, tervek érdekelnének, mint ahogy a kérdésemben is megfogalmaztam.
Az Albert-stadionban hazai meccseken lesznek állóhelyek, így 23000 fölött lehet a létszám.
A Puskást akarják ezeknél nagyobbra megcsinálni.
És lehet hogy a színvonal alacsony és sok a külföldi, de attól még egy Fradi-Újpest mindig teltházas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!