Asztalitenisz ütő összeállításában kérnék segítséget!?
Ha már játszol egy ideje, elolvashatnád a szabálykönyvet is. Egy ütőn csak egyféle soft lehet, ugyanazokkal a ragasztási paraméterekkel.
Nem lehet a tenyeresed kemény, a fonákod meg tapadós, görénység is lenne versenyen, hiszen összeállítanának 20 féle ütőt, aztán a másik játékstílusa alpján cserélgetnék.
A Drive jó, a chop-ot nem ismerem, viszont lényeges a ragasztás is alatta. Nem mindegy milyen ragasztóval kened fel, ezért sem értem miért akarsz 2 külömböző softot. Általában a softokat kettes csomagolásban, ragasztóval együtt adják a legjobb hatás érdekében.
Egyébként ha bemész egy olyan boltba, ahol komoly asztalitenisz felszerelésekkel foglalkoznak, biztosan kisegítenek.
Most kicsit elbizonytalanodtam, ezt találtam:
1.4.7 Az ütőfelület egyöntetűsége, a szín egysége kis mértékben eltérést mutathat sérülés, kopás vagy fakulás miatt, de csak akkor, ha az a felület jellegét, alapvető paramétereit nem befolyásolja jelentősen.
Pár éve még tuti, hogy nem lehetett különböző borítást használni, de ez alapján nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!