Magyarok focisták miért ilyen sikertelenek?
Mert a sikeres focista országokban Pl.: Anglia ott mindig esik az eső de nincs fagy és sok a gázsi ezért fűthető a stadion- ezzel az időjárással 12 hónapig foci van. Brazília: ott mindig meleg van de megszokták és este eddzenek.
Ahol meg tél van - sok a pénz- fűthető stadion.
Kivéve a magyaroknál.Este nincs meccs így nyáron kimarad 1 hónap. Télen 1-3 hónap marad ki plusz 1 hónap a tavaszból a használhatatlan pálya miatt.
+5 hónap edzés kellene a magyaroknak és kijutnának bárhová
Mert kb úgy fociznak, ahogy te fogalmazol. De a focink jól tükrözi az állampolgárok hozzáállását, képességeit.
Az 1996-os olimpián kint voltunk, legközelebb nézz utána a dolgoknak mielőtt itt huszárkodsz.
2010-ben meg a Fulham második lett az Európa-ligában, Gera Zoltán kezdőként játszott.
"Mert MO-n a pénz számít nem a tehetség."
ez igaz, de pl vizilabda, kézi nagyhatalom vagyunk, ott miért más a helyzet mint fociba?
"+ nézd meg hol edzik a magyarokat, és hol edzik a "sikereseket""
gyepen mindakettőt !! Nem értem :/
"Így van most Magyarországon már nagyon fiatalon az játszik aki fizet."
Kézibe + vizibe miért vannormálisan ?
"Ahol meg tél van - sok a pénz- fűthető stadion. "
Oroszok is sikereseka fociban pl 1992 EB ezüst A meleg tornateremben is lehet focizni ha éppen nincsen gyep
Wash jó a blogod amit írtál, az ott bukik meg hogy kézizni meg vizizni jól tudunk világbajnokok vagyunk, foci nem megy, miért?
# 6 tudom amit írtál, de a 96-os az nem A válogatott volt, hanem olimpiai csapat, azt meg külföldiek nem veszik komolyan, nem is készülnek rá
Bél sorsadöntő golt rúgott a BL döntőbe + világklaszis + rekordösszegér kelt el + rela madridban focizik. Gera fulhamban focizgatott kb ehhez semmi
Nem én írtam a cikket, és a bloghoz sincs közöm.
A foci a világ legnépszerűbb sportága, szem előtt van, ehhez van a legtöbb embernek köze, így tudja leképezni ezeket az embereket. Nem csak a pályán vagyunk szarok, sportdiplomáciailag is teljesen súlytalanok vagyunk, szervezetileg meg pláne, és most, hogy a hatalom (akit a nép választott úgy, hogy még mindig azok közt vacilálnak, akik 24 éve csinálják ugyanazt) rátette a kezét, még rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!