Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért adnak rá ilyen magas...

Miért adnak rá ilyen magas oddsot?

Figyelt kérdés

[link]

Tipszmikszen, összes online fogadáson 3.5 körül mozog, pedig első ránézésre semmi se indokolja.

Esetleg ificsapat fog játszani bajnokság vége fele?

Edzőváltás? Sérülések? Előző meccsükön senki se kapott pirosat (bár ötödik sárga még lehet)

Megnéztem és más bajnokságban nincsenek versenyben, egymás elleni, jelenlegi forma is a vendég csapat mellett szól.

2014. máj. 20. 02:54
 1/5 anonim ***** válasza:
A Nagyszombatnak ez teljesen tét nélküli meccs, mellesleg a DAC se rossz otthon.Ha itt pontot szerez a DAC akkor biztos hogy nem fog kiesni, míg a Nagyszombat már fix hogy 3. helyen fog maradni.Az is elképzelhető amit írtál hogy bedob pár fiatalt a Nagyszombat a kezdőbe.
2014. máj. 20. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a múlt forduló is közrejátszik, hogy elmentek kikapni Nyitrába. Ott is az eddigi kezdő játszott, nem hiszem, hogy pont most lenne akkora nagy változtatás a keretben. DAC otthon azért parázs tud lenni.

Szerintem 3.5-öt azért megér.

2014. máj. 20. 12:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Kombináltat játszom majd, abba belefér egy ilyen. Köszi a válaszokat
2014. máj. 20. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ezt az infót találtam közben:

"Az a hír járja, hogy az előttük álló DAC együttesét korrupciós ügyek miatt pontlevonással bünteti a szlovák liga. Amennyiben ez igaz akkor hat pontot levonnak a dunaszerdahelyi gárdától és nekik is huszonhárom pontjuk van, mint a Nyitrának."

2014. máj. 20. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
azért, mert bunda.
2014. máj. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!