Aki kézilabdázik, milyen sérülései voltak eddig?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert nekem eddig 3 év alatt volt két részleges szalagszakadásom és egy ujjtörésem. De másoknál is ficam rándulás gyakori.2014. máj. 3. 21:03
1/2 anonim válasza:
Nekem még semmilyen pedig már 7 éve kézilabdázom:D Testvéremnek pedig agyrázkódás,kikaptak a szeméből egy darabot (igen ez nem hangzik jól hangzik,de szerencsére nem volt annyira durva,mint amilyennek hangzik, és a mellkasára ráestek és megzúzódott.
2/2 anonim válasza:
Lekopogom, pár év alatt még nem szedtem össze komoly sérülést, remélem így is marad.
Szerintem sok függ azon is, hogyan játszik az ember. Van egy csapattársam, aki (belső posztokon játszik, lövő vagy irány) állandóan odamegy a falra, persze, hogy ütik-vágják, rosszul ér földet stb. Bemelegítés nagyon fontos, a sérülések legalább fele a nem megfelelő melegítésből ered, izom- és szalaghúzódás/szakadás pl.
Szóval okosan játszva azért el lehet kerülni a komolyabb sérüléseket, de teljesen kizárni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!