Futáshoz kapcsolódó kérdés bővebben lennt?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy nemsokára lesz egy ifi csapat ami még megalakulóban sincs de 1000 hogy lesz. és igazából a kérdés az lenne hogy hogyan tudnám visszanyerni a kondimat mert egy ideje abbahagytam a focit és elveszítettem a kondimat és a gyorsaságom is szerintem és mire elkezdek edzésre járni vissza szeretném nyerni legalább a gyorsaságom dehát ahhoz is kell állóképesség... Milyen gyakorlatokat csináljak kezdejk el gyúrni combra? Mennyi fussak? Migyen gyakorlatot csináljak hogy gyorsabb legyek? Mit egyek egy ilyen edzés elött?2014. máj. 1. 18:00
1/1 anonim válasza:
ha állóképességet növelsz, elég kocogni(inkább nem írok hülyeséget hogy mennyit)
gyorsaságot meg pl, ingafutással, sima helyből indított sprintelésekkel tudsz fejleszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!