Fiúk! Nektek tetszik, ha egy lány focizik, és szeret focit nézni is:D?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 12:11
11/24 A kérdező kommentje:
Nem kérek privátokat, köszi:D
2014. ápr. 27. 12:20
12/24 anonim válasza:
Én is szeretem a focit nőként. De azért, nem fanatikusan. :D
Eddigi tapasztalataim szerint ez piros pontot jelent a pasiknál. De csak azoknál, akik szintén szeretik a focit.:)
13/24 dirtboy válasza:
nálam nem járna előnnyel,sőt ha tv-ban meccset is kéne vele néznem akkor mondhatni hátrány lenne,de ha békén hagyna és elfogadná hogy sz arok a focira akkor oks.
14/24 anonim válasza:
Sok értelme feltenni ezt a kérdést a labdajátékok témakörben. Mintha valami meleg fórumon megkérdeznéd, hogy ki szereti a péniszt.
15/24 anonim válasza:
Nem, nem tetszik.
De abban az esetben ha egyébként jól néz ki, jó az ágyban, kedves, megértő, tud főzni, enyhék a tipikus női dilijei, akkor nem válóok.
Tehát tolerálható, ha nincs más hátrányos jellemző halmozás.
16/24 anonim válasza:
attól függ kinek szurkol.
CSAK A MANCHESTER UNITED! ;)
17/24 anonim válasza:
Ha kefélnénk közben,akkor persze :)
18/24 anonim válasza:
Nekem bejönne.Már el is képzeltem ,hogy május 24-én együtt nézzük a bl döntőt kèt sör mellet.
XD:-)
20/24 anonim válasza:
Engem nem zavar, de én meg autósportokat nézek és nem érdekel a foci. Mindenkinek lehet hülye hobbija :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!