David Moyes-t mikor fogják kicseszni?
Figyelt kérdés
Már nagyon frusztráló az a bohóc.2014. ápr. 20. 18:14
1/11 anonim válasza:
Sokan utáljátok de annyit mondok 2019 nyaráig van szerződése .
2/11 anonim válasza:
Maradjon csak a helyén jó sokáig. :)
3/11 A kérdező kommentje:
2#chelsea szurkoló?
2014. ápr. 20. 22:56
4/11 anonim válasza:
Én csak mondtam egy tényt hogy még 5 évig ott lesz .
Nem vagyok Chelsea szurkoló..
5/11 A kérdező kommentje:
2.ra gondoltam
2014. ápr. 21. 10:59
7/11 anonim válasza:
Az hogy 2019-ig van szerződése az véletlen sem azt jelenti hogy 5 évig még ott lesz, sőt szerintem már idén befejezi Manchesteri pályafutását, jobb ez a csapat attól amit ő kihoz belőle. A helyére én Simeonét vinném, ő odacsapna nekik ha ezt a játékot hozzák.
8/11 anonim válasza:
Tessék megkaptad a választ, Giggs az ideiglenes MU edző :D
9/11 anonim válasza:
Most már elküldték, Giggs lesz az idény hátralevő részében az edző. Én sem szerettem meg Moyest, de egy igazi MU drukker nem mond ilyet a csapata edzőjére, hogy frusztráló bohóc, és, hogy mikor fogják "kicseszni"... Én mint MU drukker is azt mondom, hogy így sokkal jobb lesz a csapatnak, hogy elment, de akkor sem mondok rá ilyet. Azért ha belegondolsz az Ő helyzetébe, biztos örömmel vette át a csapatot, nem minden ember lehet a MU edzője, de nem jött össze neki a siker, biztos nem lehet túl boldog. Szóval tényleg így lesz a legjobb a klubnak, de sajnálom Őt, hogy nem tudott sikereket elérni...
10/11 anonim válasza:
2. vagyok.
Szerintem hiba volt kirúgni, én még egy évet hagytam volna aztán ha ugyanazt a nullát hozza amit idén akkor kirúghatják. Most próbálta megismerni a keretet, kit hol érdemes játszatni stb. Lehet, hogy jövőre a bajnoki címért ment volna.
Az MU-t pont ez emelte ki a a többi nagycsapat közül, hogy ott adtak időt az edzőnek, volt türelem, szerethetőbb csapat volt, mint mondjuk egy Chelsea. Azt hiszem Fergie távozásával eltűnt az MU varázsa is.
Egyébként Arsenal, Honvéd, Dortmund, Inter és Valencia drukker vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!