Rugby - Gareth Thomas "előjött a szekrényből", bevallotta, hogy gay" - mit szóltok?
Érdemes elolvasni a cikket, hogy végre élsportoló létére kibukott belőle, és ezt példának szánja más élsportoklónak is, mert tudja ő maga mennyit szenvedett. Sokról "sejtjük", talán tudjuk is, mégis a homokba dugjuk a fejünket. Szerintem példaértékű.
Szerintetek?
LOL, hát ezután vigyázni kell majd a scrumban Garethel :)))))
de viccet félretéve sztem jól tette, bár azt nem igazán értem mi ebben a példáértékű.
Nem akarlak megbántani, de sztem az a példaértékű, hogy végre egy olyan is felvállalja, aki aztán megkérdőjelezhetetlen módon masculin, és bizony azért a mi jeles sportolóink között is akad itt-ott, csak hát a társadalmi nyomás miatt kénytelenek egy álarc mögött élni.
Na ez az ami nagyon szomorú, hogy nem lehetnek önmaguk.
Ez pedig példaértékű bizony.
Ne hari utolsó, nem tudom értelmezni a mondatodat, vagy ha egy vessző hiányzik, akkro lehet, hogy értem.
Igen, sahnos ebben a quurva országban valóban porba aláznak, pedig a pédaértékű az lenne ebben, ha pl. XY (nem akarok nevet mondani) elő állna azzal, hogy hát ő meleg, bármennyire is a lányok bálványa.
Hátha egy kicsit javítana a birkaszellemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!