Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az Atleticot mikor fogja a...

Az Atleticot mikor fogja a magyar sajtó is komolyan venni?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy a magyar sportcsatornák műsorvezetői, szakértői elégé lekezelik még mindig az Atketico Madridot. 32 forduló elteltével is vezetik a bajnokságot, négy között vannak a BL-ben és mégsem az esélysek között tartják számon őket. Szerintem egyáltalán nem esélytelenebbek sem a BL-ben, sem a bajnokságban mint a másik madridi gárda.

2014. ápr. 11. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg majd akkor visszaterunk erre a kerdesre amikor nyernek is valamit, nem csak az eselyuk van meg ra:) En se veszem oket komolyan egyelore, nem egy, nem ket csapatot lattunk mar jol teljesiteni majdnem egy szezonon keresztul, aztan pedig a vegen kipukkadni es teljesen eltunni a sullyesztoben. Teny hogy a tendencia amit az Atletico fejlodese mutat nem erre enged kovetkeztetni, ennek ellenere teny hogy eddig nem nyertek semmit, csak egy Spanyol Kupat (csak azert emlitem meg ezt is mert a Real-t gyoztek le a dontoben).
2014. ápr. 11. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szimpatikus csapat, de engem egyenlőre a 2010-es Inter-re emlékeztet. Hasonlóan az AM-hoz akkor is volt egy világklasszis edző (akkor Mourinho, most Simeone) és egy viszonylag jó keret, amivel triplázni is tudtak. Aztán egy év múlva össze is omlott a csapat a portugál távozásával. Nézd meg most hol vannak (meg úgy általában az olasz foci). Azt nem mondom, hogy ez a sors vár az Atletico-ra, mert stabilabbnak tűnnek, de ha Courtois és Diego Costa távozik nem hiszem, hogy ugyanúgy tudják pótolni őket.
2014. ápr. 11. 17:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak: A két Europa Liga győzelmet sem említetted meg.
2014. ápr. 11. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Simeone-val 1 Európa Liga győzelem, amit a szerencsétlen, kipukkadt Bilbao ellen bírtak megnyerni. Nehogy már ez legyen a siker, egy olyan csapatnak aki elvileg itt marhára esélyes bajnokságra meg BL-re is. Ennek kell nekik örülni, hogy nyertek egy UEFA kupát? Hú...Előtte való évben meg a Porto nyerte meg, azóta az is világverő csapat lett...

A másik győzelmük pedig a 2012es Szuperkupa volt, egy széteső, edzőváltás előtt álló Chelsea ellen, amit Falcao 3 góljával nyertek meg. Azért ettől se essünk már hasra...

Szép eredmények, nem mondom hogy nem, egy általában középmezőnyben tengődő, BL indulásért kaparó csapatnak, annak igen. Na de egy olyan csapatnak ami elvileg mindenre esélyes, meg amit KOMOLYAN KELL VENNI, nehogymár...

2014. ápr. 12. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!