Mit jelent az, hogy U16?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy utánpotlás, de ez azt jelenti, hogy az U16-ba csak 16 évesek kerülhetnek be? Korfballra gondolok, de gondolom ugyanaz mint a fociban és mindehol máshol.2009. dec. 20. 18:12
1/10 igabcsy válasza:
A fociban tuti így van:
A 2009-2010-es bajnokságban azok játszhatnak az U16-os korosztályban, akik 2010-ben töltik be a 16. életévüket. Vagy akik ennél fiatalabbak.
Tehát mindig a bajnokság végének az éve a mérvadó az életkor meghatározásánál. Idősebb nem játszhat, de fiatalabb igen.
2/10 anonim válasza:
Elég egyszerű. U16 jelentése = 16 év alatt.
3/10 anonim válasza:
Előző vagyok, az U nem az utánpótlást jelenti hanem, hogy Under 16.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válasokat=)
egy barátnőmmel közölték, hogy bevették az U19-es keretbe, 16 éves. Akkor ez tévedés és nem lehetséges?
2009. dec. 20. 19:27
6/10 A kérdező kommentje:
ah.. bocsi
azt akartam írni, hogy lehetséges és nem-e tévedés? végülis a vezeték nevét is elírták és a keresztnevét se tudták leírni, könnyen lehet, hogy a születési évszámát is elírták?
2009. dec. 20. 19:32
7/10 anonim válasza:
:D Mi az, valami szláv neve van, vagy csak ennyire diszgráfiások az edzők? Mindazonáltal simán bevehették az U19-be, ha 16 éves, akkor is.
8/10 A kérdező kommentje:
nem szláv..
vietnámi, de nem ez a lényeg=)
még 1x köszi a válaSZokat
2009. dec. 20. 19:53
10/10 anonim válasza:
u19 magyarul 19 éven alatti. a barátnőd 16éves. a 16 a 19nél kisebb szám?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!