Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek kit fog leigazolni...

Szerintetek kit fog leigazolni a Real Madrid a nyári bevásárláson?

Figyelt kérdés
Foci, real madrid

2014. márc. 25. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

A vedeleme nagyjabol megvan, 2 ember minden posztra.

Balhatved poszton viszon Marcelo az utobbi idoben elegge lekenyelmesedett, Coentrao pedig tavozni fog. Leginkabb a sevillas Alberto Moreno-rol vannak hirek (21 eves spanyol utanpotlas valogatott)

Kozeppalyara Modric tokeletes, Di Maria is kezd bevalni, Xabi helyere viszont kell valakit venni. Illarramendi kiegeszito jatekosnak jo, kezdonek viszont keves. Vidalrol es Pogbarol vannak hirek, ok lennenek a legjobbak. Gundogant a rejtelyes serulese miatt nem tamogatnam. Es a sportingos William Carvalho-rol is voltak mar hirek.

Illetve csatar poszton Benzema ugy nez ki hogy bevalik, moge viszont kell valaki. Morata sajnos nem az a szint, akire ra lehetne bizni egy komolyabb meccset.

Szoval egy balhatved fog jonni Coentrao helyett, egy kozeppalyas Xabi helyere es egy fiatal vagy oreg csatar Morata helyett.

2014. márc. 25. 16:24
 2/4 A kérdező kommentje:

S, Khedirára nem számíthatunk?

Am, sztem Oscar nem lenne rossz vásár!

Nagyon dinamikus, magas szinten focizik védelemben, támadásban egyaránt!

S, a Milan jobb/bal hátvédje de sciglio is nagyon kellene!

Morata szerintem is gyenge s kevés motivációt ad a szerintem zseni Benzemának is!

2014. márc. 25. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Khedirat nem hiszem hogy eladnak a serulese utan. Pedig pezsgot bontanek, az mar biztos :D

Casemiro viszont nem vallt be, o tavozni fog vagy visszavasarlasi opcioval vagy vegleg.

2014. márc. 25. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem is értettem, h mért nem Kovacic-t szerezték meg Casamiro helyett!
2014. márc. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!