Szerintetek ki a leghelyesebb focista?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 19:10
11/39 anonim válasza:
12/39 A kérdező kommentje:
Özil nekem is tetszik :D
2014. jún. 28. 11:52
13/39 A kérdező kommentje:
De torres... hát nem tom :D
2014. jún. 28. 11:53
16/39 anonim válasza:
Volt barátnőm szerint: Bendtner, Lampard, sőt Dani Alves és Mario Gomez :D
A Neymar-rajongás előtt értetlenül állok, akkor inkább már Pato, Gourcuff.
De a lányok többnyire úgyis csak azt ismerik, aki kint van a VB-n, meg be van lőve a haja.
17/39 A kérdező kommentje:
A Neymarozast en sem nagyon ertem, meg ezt a nagy CR ezest sem ( a lanyok reszerol) mert amugy jo jatekos, de mindkettonek olyan sapka kellene, mint cechnek van, hogy ne kelljen egesz meccsen a serojuk miatt aggodniuk.
2014. jún. 30. 22:46
18/39 Pretty_Fighter válasza:
Mit nem lehet azon érteni,hogy különbözőek az ízlések?
Ameddig nem így néz ki valaki,addig nem kell csodálkozni,hogy mégis mi tetszik rajta :D
19/39 anonim válasza:
Én is fiú vagyok így nem tudok választ mondani, de több csaj ismerősöm megjegyezte már, hogy a Kevin Prince Boateng nagyon jól néz ki :D
20/39 Carlo do Renny válasza:
Özil??? Cristiano Ronaldo 7!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!