Jól tollasozok és nem tudom hol tudnám ezt a sportot komolyabban, versenyszerűen űzni?
~17 másodperc volt megtalálni.
Szia!
14 évesen egyáltalán nem késő elkezdeni. (Én 18 évesen kezdtem és ma már csak tollaslabdával foglalkozom, ebből élek.)
Törökbálinton és a környéken több helyen is vannak tollaslabda csapatok. Privátban megírom az edzők nevét és számát, akiket érdemes keresned.
Az előző válaszadónak: ügyes vagy, hogy a google-lal kikerestél egy listát, amin pont nincsen rajta a törökbálinti csapat. :-) Talán a kérdező is ezért keres olyat, aki 17 mp-nél többet tud szánni rá.
A szövetség honlapján jelenleg közel 80 klub van fent. Természetesen ennél jóval több csapat van. Több, mint száznak az edzőjét személyesen is van szerencsém ismerni. Már találtunk is pár kollégát, aki a kérdező lakhelye közelében tevékenykedik.
Számos olyan utánpótlás nevelő csapat van, amely nem jelenik meg a badminton.hu -n, mert az iskolai program kertében működik és jó pár olyan baráti társaságból szerveződött csapat van (szakszerű edzői irányítással), amely nem tagja az MTLSz-nek.
(A diákolimpián idén kb. 1500 gyerek indult, jelentős részük, nem az említett 80 klub valamelyikében edz.)
Aki edzési lehetőséget keres nyugodtan írjon, szinte biztos, hogy találunk a tudásszintjének és a lehetőségeinek megfelelő helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!