Hogy érjem el hogy úgy érződjön hogy leállt a szívverésem?
Egy tipp szerint úgy is lehet hogy egy alig pattogó gumilabdát berakok a hónom alá és úgy érződik a csuklómban hogy leállt a szívverésem.
Ez igaz?
Ha nem akkor kérlek írjatok pár tippet.
Kösz.....
Én arra gondolok hogy úgy állítom le a pulzusomat mint az illuzionisták szerintem ők sem állítják le igazából csak elhitetik.
Nem?????
A pulzusodat hogy állítanád már le? Tudod, nem valami sok másodperced lenne utána, hogy egyes létfontosságú szerveid működése igencsak megcsappanjon, főleg az agyadé, majd elájulj, életveszélybe kerülj.
Amit pedig a kérdésedben leírtál, az az, amiről én beszéltem: beraksz egy gumilabdát a hónod alá, elszorítod a karodat ellátó fő verőeredet (axilláris artéria), így az azt ellátó területek ereiben a pulzus csökken. Nem nagy kaland. Ha rálépsz egy slagra, akkor nyilván nem fog a víz folyásirányától távolabb levő slagrészeken olyan vízfolyás lenni, mint előtte.
Szóval ha elszorítom a karomon ellátó fő verőeret axilláris artériát így az azt ellátó területek ereiben a pulzusom csökken.
De ez veszélyes ha így csinálom ahogy leírtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!