Mi a véleményetek Tata Martino-ról?
Figyelt kérdés
Elküldenétek szezon végén, vagy nem? Miért? Ha elküldenétek, kit hoznátok a helyére? Miért?2014. márc. 11. 18:34
2/4 anonim válasza:
valami oreg Tata lehet....ez esetben el kene kuldeni
3/4 anonim válasza:
Hiába küldenék el, nem nagyon van most olyan edző, aki előrelépést jelentene a Barcának. A Real is csak most lesz sikeres azzal, hogy Ancelotti oda ment, valószínűleg idén triplázni is fognak. Egyébként bedobták Frank de Boer és Scolari nevét is, de egyikkel sem lenne esély a bl-t megnyerni. Ahhoz a fél csapatot le kellene cserélni és játékstílust váltani.
4/4 anonim válasza:
Én Barcelonás vagyok, de nem szeretem. Pep-et meg Tito-t imádtam, de őt nem nagyon kedvelem. Mostanában egyre több a barcának a vesztes meccse,egyre többször kikapnak. Azt nyáron úgy állították be hogy húúú ilyen jó meg olyan jó eddző, azt semmi. Viszont nagyobb meccseken rendesen odateszi magát.pl. Manchester city vagy Real Madrid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!