Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Linkletek nekem egy jó strapab...

Zaly kérdése:

Linkletek nekem egy jó strapabíró street kosárlabdát 5k alatt?

Figyelt kérdés
n7 es kellene, az a baj, hogy Romániába fogom megvenni, de egy nevet és itt is megkapom valahol :)

#kosárlabda #labda #kosár #Ball #baschet ball #basket ball
2014. febr. 24. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ötezer körül szerintem csak Kipsta-ban gondolkodj. Adidas vagy Molten labdáknál 10 ezer alatt csak nevet fizeted meg és egy gagyi labdát kapsz általában. Spalding-ról ne is beszéljünk, ott inkább 15-20 fele kezdődnek az igazán jó labdák. Nike-nál már lehet kapni 7-8 körül használhatóakat, amik bírják a strapát. De 5 ezer forint körül én mindenképpen Kipsta-t vennék. Persze azért meg kell nézni jó alaposan mielőtt megveszed, hogy milyen anyagból készült, milyen a borítása, mert minden gyártó árul hitvány labdákat.
2014. febr. 24. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Kipsta rise up 7, Kipsta overtime.

Rise up 1500-2000 körül, de én 1-2 év alatt nem tudtam lelakni, a másik meg egy dizájnosabb, kicsit jobb anyagú cucc. Lehet használni ezeket a kipstákat, nagyon strapabírók betonon :)

2014. febr. 25. 21:57
 3/3 anonim válasza:

www.vatera.hu

A felső narancs színű csíkon egészen jobb oldalt van egy felirat: "Részletes keresés" Katt és a legfelső infoboxba írd be kulcsszónak a kosárlabdát. Sokféle labda jön ki sokféle árban, mindegyik eladó.

2014. márc. 17. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!