Ma jön a sportorvos a helyi csapathoz, én pedig tűfóbiás vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? A helyi csapathoz az öltözőbe jön a sportorvos,én pedig nagyon félek,mert tűfóbiás vagyok. Mit tegyek? Nem akarok leégni a csapattársak előtt.2014. febr. 22. 10:56
1/10 anonim válasza:
Focista vagy, nem azért csinálod ezt a sportot mert olyan kemény vagy. Senki sem várja el, hogy kibírd.. menj haza.
2/10 anonim válasza:
tűfóbiás? minek a tű? egy alap vizsgálathoz nem szoktak tűt használni.csak vérnyomás,meg a szívedet vizsgálják. vért nem szoktak
3/10 A kérdező kommentje:
egyik ismerősöm mondta,mert nekem ez az első orvosi vizsgálatom (sportorvosi) ezért fognak venni..
2014. febr. 22. 12:12
5/10 A kérdező kommentje:
MinimorRris mindenesetre neked is köszönöm a válaszod,mert ennél jobban nem is tudtál volna biztatni :D
2014. febr. 22. 12:26
6/10 anonim válasza:
Hát nézd, mindkét lehetséges választ megadtam ami szóba jöhet, tehát még egysíkúnak sem nevezhető a két tanácsom, együtt.
Amelyiket érzed azt fogadd meg. Vagy menekülj (nem mintha bármi veszély fenyegetne) vagy szorítsd össze a fogad és bírd ki bármi lesz.. Mást nemigen tehetsz.
Az már más kérdés, hogy pár perc alatt átállíthatod a tudatállapotodat úgy, hogy tényleg ne érdekeljen mondjuk egy tűszúrás, vérvétel. A félelem, fóbia csak a fejedben létezik, voltaképpen te uralod (ha akarod).
Igazából az első választ is azért írtam, hogy kicsit cseszegetve érezd magad és megkeményítsd magad, elviseld. Tényleg, ne csinálj ügyet belőle..
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! sokat segítettél! :))
2014. febr. 22. 12:32
8/10 anonim válasza:
Első sportorvosi vizsgálaton sincs semmilyen tű. Szerintem csak direkt húzza az agyad.
9/10 anonim válasza:
Nincs tűű vérnyomást mérnek megnézik a szived szt de tűűű nincs
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,tényleg nem vettek vért! :)
2014. febr. 22. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!