Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » TippMix bejöhet?

TippMix bejöhet?

Figyelt kérdés

Hali, most tippmixezek először, és szerintetek van-e esély hogy ez bejön:

Hamburg-Dortmund 2

Chelsea-Everton 1

Arsenal-Sunderland 1

Manchester City-Stoke 1

Real Sociedad - Barcelona 2

2014. febr. 20. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenre van esély! Amúgy teljesen reális, de ha elfogadsz egy tanácsot akkor nagy tettél teljesen biztos mecsre tegyél ha jön tedd vissza az egészet! Pl én olyan 1.6os ods felett szoktam hétfőn felteszek 10k-t és ezt forgatom vasárnapig majd előlröl. Elég jó arányom van :D
2014. febr. 20. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azért az utolsónál a vendég győzelmet nem venném biztosra. Természetesen a Barca a favorit, de jóval nagyobb esély van 1x-re, mint egy Stoke győzelemre. Tavaly is kikaptak a katalánok.
2014. febr. 20. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Szinte biztos ,hogy legalább 1 nem jön be,de lehet ,hogy kettő.Látszik ,hogykezdő vagy. Egy fogadásnál a legtöbb amit láttam 333 féle fogadás létezik. Bwin,bet 365, stb. Nem csak győzelemre,vagy x-re,vagy vereségre lehet fogadni.Egyébként kb 450 féle fogadás létezik egy meccsre. oddsportal.com, oddschecker.com, stb, stb.
2014. febr. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!