Tudnátok linkelni profi ping-pong ütőket?
Valahogy az ütőkhöz nem értek.
És mindig látok pontozást:
pl 80Célzóképesség: 80Ellenőrzés (kontroll): 70
Hányastól jó ez? Profiknak kb milyen van?
Ez attól is függ, hogy mennyit szeretnél erre rászánni.
Ha sportszerűen ping pongozol, akkor megéri egy jobb ütőt venned, de ha csak hobbi szinten vagy, akkor szertinem elég egy olcsóbb is. A butterfly egy nagyon jó márka, remek ütőfákat gyárt, de amit linkeltél, az pont nem a legjobb. Nem feltétlenül az a jó, ami a legdrágább.
Amiket linkeltél, azok közül talán a Joola ami tényleg jó. Én a butterfly ütőket nagyon szeretem, de tényleg nem az a legjobb ami a legdrágább. Tényleg kérdés az, hogy hobbi szinten, vagy versenyszerűen ping pongozol.
Ákár hobbiszinten, akár mesterszinten vagy én azánlom a DONIC ütőket. Nekem is ilyenem van. Ez egy nagyon jó márka, és a nagyon széles a választék. Vannak profi, és vannak ütők kezdőknek is. Ebből a márkából biztos megfogod találni a neked valót. Vannak 1.000 és 25.000ft-ért is. Minnél nagyobb a célzóképesség és a kontroll mellet a szám annál jobb. Viszont gyorsaságban nem feltétlnül a leggyorsabb a jobb, mert azt nehezebb irányítani és a játékban a legfontosabb hogy tudd kontrolálni az ütőt és a labdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!