Mi a véleményetek az Atlético Madridról, az idei szezonjukról? Szerintetek van esélyük a bajnoki címre, vagy ki fognak pukkadni előbb-utóbb?
esélye bárkinek van. ez majd azon fog múlni, hogy a barca real páros mennyit hibádzik még ehhez hasonlót mint a mostani hétvégén..mert ha még becsúszik 1-2 ilyen akkor ha nem is 10pontokkal,de épphogy nyerhet az Atl.madrid szerintem.
de biztos lesz itt még több jó meccs, ők is játszanak még barca,real-al is. meg lesz még el classico is úgy hogy nem lehet ezt tudni fél szezon után :D
Én már kb. novemberre, de legkésőbb december elejére a kipukkadásukat vártam, de nem jött be. Innentől kezdve lassan már bajnokesélyesként tekintek rájuk.
Nem tudom, hogy mit tolnak a meccsek előtt, de fejben és lelkesedésben durván összerakta őket Simeone, ha ez kitart a szezon végéig, akkor meglehet a bajnokság.
Annyira azért már nem rövid a pad, ugyanis kölcsönvették Diegot és Sosa-t, szóval lehet, hogy bírni fogják.
Costán sok fog múlni, ha ő kiesik, akkor nagy valószínűséggel vége a dalnak.
Szerintem igen.
Nagyon motivaltan jatszanak, minden meccsre nagyon felkeszulnek, eddig a Real es a Barca ellen osszesen 4 pontot szereztek a bajnoksagban. Vedelmuk nagyon eros, tamadni is jol tamadnak.
Bar Barca-fan vagyok, szerintem megerdemelnek a Ligat. De ha nem nyernek, legyenek masodikak a Barca utan :D. Talan meg a BL-ben is lehet eselyuk.
Köszi a válaszokat. :)
Nekem ez a tippem:
1. Barcelona
2. Real
3. AtMa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!