Mi alapján határozzák meg a fogadóirodák az oddsokat?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés a Barca-Valencia meccs miatt jutott az eszembe, ugyanis, minden hazai (legtöbbször idegenbelin is) Barca meccsnél (de ez még 1-2 nagy csapatra is vonatkozik) nevetségesen alacsony szorzót határoznak meg, pedig a Barca az utolsó 8 meccséből csak 4-et nyert meg. Én csak néhány hónapja kezdtem a sportfogadást, de jól gondoltam, hogy most sem várható egy nagy Barca siker, ezért nagy összeggel meg is raktam hendibe a Valenciát. De ez igaz pl. a Manchester Unitedra (vagy akár a Milanra) is, hiszen igaz, hogy sz@r formában vannak hónapok óta, de így is csak 1.5-szörös odds volt a győzelem. Szóval az lenne a kérdés, hogy milyen kritériumok alapján határozzák meg a szorzókat?2014. febr. 1. 23:02
1/1 anonim válasza:
Az oké hogy a Milan meg a United rossz formában van, de még így is nagyobb játékerőt képviselnek mint azok a csapatok akik ellen 1,20 - 1,50 oddsokat adnak rájuk.Viszont az aktuális formát is beleszokták venni az oddsok kiszámításába, + az eltiltott/sérült játékosokat, hogy lesz e esetleg hétközi kupameccs, akkor ugyebár hogy otthon vagy idegenben játszanak e, meg még rengeteg dolog befolyásolhatja azt hogy milyen odds van egy adott csapatra egy másik ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!