Gáznak érzem hogy nem tudom a les fogalmát. Utána néztem már de még most sem értem. Valaki érthetöen leírná nekem? (13/L)
Kapus is beleszámít.
Akkor van les, ha a labda elrúgásának pillanatában a játékos az ellenfél térfelén úgy helyezkedik el, hogy közelebb van az alapvonalhoz, mint az ellenfél utolsó előtti védőjátékosa, és a labda.
Ez ugye akkor fontos, ha a kapus mögött játékos helyezkedik el, de az esetek 99.99%-ban úgy történik, ahogy már előttem leírták.
Ettől szerintem nem lett okosabb:D
Adott két csapat, pirosak és kékek.
Kékeknél van a labda, elindulnak a pirosak kapuja felé.
Egyik kék játékos a másik kék játékosnak szeretné passzolni a labdát. Ezt csak akkor teheti meg, ha az, akinek passzolnak, közelebb van hozzá, mint az utolsó piros játékos.
Azt akarják ezzel elkerülni, hogy ne lehessen azt csinálni, hogy 9 ember focizik, 2 pedig elöl marad az ellenfél kapujánál és csak rugdossák nekik a labdát.
Nagyon elrontaná a játékot.
Így szükség van a csatár ügyességére és gyorsaságára, mert amikor megkapja a labdát a társától, neki egy vonalból kell a védővel indulni a kapu felé, le kell futnia a védőt. HA nem lenne les, ott várná a labdát az ellenfél kapuja előtt és bumm, gól.
Nem tudom érthetőbben magyarázni, lerajzolva egyszerűbb.
2-es vagyok
3-as! Ahogy Te fogalmazod meg úgy beleszámít, én viszont az első válaszát egészítettem ki, ott nem számít bele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!