Adidas Rose vagy Nike hyperdunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mar huzamosabb ideje kosarazok es szeretnek venni egy uj cipot, de nem tudok donteni, meg egyik modell sem volt nekem! Sajnos a varosban sehol sem lehet kapni egyik fajtat sem , ugyhogy csak rendelni tudok! Valaki tudna irni valamilyen tapasztalatot barmelyikrol? A hyperdunkba a 2012-es modellt a neztem ki foleg, a Roseba pedig a 3,3.5 vagy a 4 johetne szoba! Elore is koszi a tapasztalatokat2014. jan. 21. 14:50
1/2 Tempoo válasza:
Én a hyperdunkot ajánlanám(nekem is olyanom volt) nagyon jol fogja a bokádat es tartós ,nemkopik és nem is csúszik !
2/2 anonim válasza:
Csak, hogy ellentmondjak nekem Rose van és imádom. Én arra szavazok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!