Mikor érdemes kombinált tippmix-et tenni?
Figyelt kérdés
Tettem egy kombinált tippmix-et, de utólag számolgattam egy kicsit, aztán kijött, hogy ha nyerek, akkor sem leszek pluszba (kivéve, ha mindegyik meccs bejön).2014. jan. 3. 14:26
1/3 anonim válasza:
Kombináltat csak nagy szorzóval érdemes rakni, 2,5 odds alattiakat bűn kombinált szelóra rakni. :D
2/3 lio77 válasza:
Hát,magasabb szorzójú események miatt érdemes. Én gyakran játszottam 3/4-es kombinációt,általában döntetleneket játszottam,ha érzed őket azért néhány ezret össze lehet szedni vele.
3/3 anonim válasza:
Én akkor szoktam, ha van néhány kisebb szorzójú (~ 1.4-1.9) "tuti" meccs (legalábbis tutinak tűnő :-) ), és ezek mellé egy, maximum kettő nagy szorzójú eseményt kombiban (döntetlen, meglepetés-győzelem, szóval 3 felett). Legrosszabb esetben elmegy az egész (anyagi csőd), jobb esetben csak a "tutik" jönnek be (nullszaldó, gyenge plusz), legjobb esetben bejön(nek) a nagy meccs(ek) is (jó pénz üti a markodat).
Vigyázz, rá ne szokj a sok tippmixre! Én csak unaloműzésből szoktam, pár száz forintokért. Ha 4 számjegyű jön vissza, már pluszban vagyok. És szokott. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!