Rivaldo még mindig focizik, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy a legendás Rivaldo még mindig űzi a sportágat.2013. dec. 22. 13:45
1/6 anonim válasza:
Megyek lebombázok 1 bázist war thunder-ben! Ez a véleményem!
2/6 anonim válasza:
Had játsszon.
Giggsnél is csak 1 évvel idősebb.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem én, de Rivaldo egy kimagaslóan nagy legenda, míg a United klasszisa, egy dolgozó, tehetséges, rutinos, világsztár, de számomra Rivaldo jóval nagyobb sztár, de nem vitatom az ő érdemeit sem, mert példamutató!
2013. dec. 22. 17:28
4/6 anonim válasza:
Szerintem semmivel sem kevesebb Giggs mint Rivaldo.
5/6 anonim válasza:
És azt tudtátok hogy Pelé visszajön a nyugdijból csak hogy játszhasson a vb-n?
6/6 A kérdező kommentje:
Giggs-et becsülöm, tisztelem, mert egy fantasztikus focista, és ahogy a képernyőn átjön egy fantasztikus ember is! Viszont nem akkora kimagasló sztár, mint Zidane, Ronaldinho, Messi, C. Ronaldo. Hogy ma már ennyire nagy tisztelet övezi, az többek között annak is köszönhető, hogy már ősidők óta a United-nél van, és becsülettel teszi a dolgát, na meg nyert ezt azt a csapattal. Ettől függetlenül nagy sztár!
2013. dec. 22. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!