Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kapus vagyok, de valami nincs...

Nani987 kérdése:

Kapus vagyok, de valami nincs rendben mostanában. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Kispályás amatőr kapus vagyok, 10x választottak meg különböző tornákon a legjobb kapusnak, 2003-2010 között. Viszont azóta csak keresem önmagam. Hiányzik a tűz, a koncentráltság az úgynevezett gyilkos ösztön ami jellemző volt rám. Egyszerűen nem tudok felpörögni, tompa vagyok és nagyon bánt, hogy sorra vesztjük el a meccseinket miattam. Az akarat megvan, újra a régi vadállat akarok lenni, de a hogyan, hát arra nem tudom a választ. Valami technikát tudnátok javasolni. Sajnos így a játékot sem tudom élvezni.
2013. dec. 20. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
magánéleti gondok? miylen szinten voltál? maradt az a szint? kevesebbet alszol? sok összetevős a dolog... mennyire mozogsz rendszeresen..
2013. dec. 21. 00:11
 2/3 anonim ***** válasza:

gondolom volt egy rossz időszakod, azóta meg a bizonyítási tényező nyomja vállad

erre annyit tudnék, hogy próbálj valahogy (meditáció? tudom eléggé habisztin hangzik), vagy csak egy jó fejtisztítást minden meccs előtt, lelki erősítés, hogy ez szórakozás, és szórakozni fogsz és ellazulsz (de nem eltompulsz)

- csapat változott?

- meccsek változtak (komolyabb tornák, stb)?

mert nálam is van néha hasonló, de csak akkor, ha nem a csapatommal játszok, hanem pl mikor osztály"válogatott", vagy mikor próbáltam futsal karrierembe kezdeni (csak egy sérülés közbeszólt)

ha egy meccsen vannak gyenge pillanataid, akkor meg csak fejben tudod magad felmószerolni, hogy na azért is megmutatom

még tudom ajánlani h meccs előtt nyugtató/pörgető zene (nemtudom melyik hat rád jobban), és már lesz egy kezdő lendületed, löketed

hajrá

2013. dec. 25. 22:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.
2013. dec. 28. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!