Debrecenben hol lehetne kézilabdázni? (Lent! )
Figyelt kérdés
Hali. 15 éves lány vagyok és kézilabdázni szeretnék Debrecenben. Két évet kézilabdáztam hobbi szinten, heti 1 alkalomról van szó, ez általános iskolába volt szóval most hogy 9.-es lettem nem játszok sehol. Szeretnék csatlakozni egy csapathoz. Tudtok valami lehetőséget? (Nem nagyon ismerem hova lehetne menni, idén lettem debreceni.)2013. nov. 26. 21:35
1/2 anonim válasza:
én is debreceni vagyok, nem igen tudok segíteni de szerintem érdemes érdeklődni a DEAC-nál DVSC(a lokinak biztos van)
DSI(ennek is van)
Oláh Gáboron a sportcentrumban lehet érdeklődni,biztos hogy segítenek :)
sok sikert! :)
2/2 anonim válasza:
Debrecenben csak dsi-s vagy dvsc-s csapat van szerintem, (vagy talán iskolai szintű csapatok) de nekik heti 6 edzésük van, és válogatva vannak, nemigazán kerülhetnek be újak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!