Kézit vagy a Kosarat válasszam?
én egyértelműen a kosárlabdát választanám(én is kosarazok)
a kosárban van pár szabály,de nem vészes, hamar belelehet jönni. szerintem a kézilabda monotonabb... egyrészt nemlehet trükközni(szerintem). meghát 14évesen 180 cmel 76kgmmal elmehetsz centernek ami tökéletes lenne számodra :D
egy szó mint száz, KOSÁR xd
Egyértelmű. Kézilabda. én is kézilabdázok és egy fantasztikus sportág. Az előző (valamelyik) írta h nem lehet trükközni.. hát ő ebben nagyot téved. az a sok betörés cselekre épül. am h ilyen magas vagy az az előnyödre is kovácsolódhat, én pl. bal átlövő vagyok sztem neked is jól jönne egy átlövő poszt+ védekezésben 3-as védő
Válaszd a kézit: szép,látványos,gyors,népszerű sportág!! Imádom!!! ;)
Én a kézilabdát ajánlanám :)
Nem tudom hol laksz, de kézicsapat több van szerintem mint kosárcsapat, és több játéklehetőség van.
+Én mondjuk pont lány vagyok, de kézilabdázok, és az egyik oka annak hogy ezerszer jobban szeretem, mint a kosarazást, hogy itt jobban meg tudod mutatni hogy milyen erős vagy. Mert ugye itt lőni és helyezni kell a labdát, kosárban meg csak helyezni kb.
Mondjuk mindenkinek más jön be :)
Én azért remélem hogy kézizni fogsz :D
Brutális átlövő lehetnél a magasságoddal..:D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!