Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kézit vagy a Kosarat válasszam?

Kézit vagy a Kosarat válasszam?

Figyelt kérdés
14/F Most kezdeném el 180 magas vagyok 76kg eddig egyiket se csináltam csapatszerűen, illetve melyikbe tudnék hamarabb belejönni futásom átlagos, sprintem viszont gyors

2013. nov. 26. 18:21
 1/8 anonim válasza:
Figyelj én azt mondom h ami neked jobban tetszik nézzél meg egy kosár vagy kézi meccset és melyik tetszik jobban én személy szerint neked a kézit ajálanám :D
2013. nov. 26. 19:34
 2/8 anonim válasza:
a 180 cm.eddel szerintem a kosarat válaszd.:D talán a kéziben nincs olyan sok szabály mint a kosárban. talán csak annyi mint a fociban. mert ugye a kosárban megvan hogy mi hány pontos meg milyen kezdés és a többi. mondom és a helyedben mégis a kosárt választanám bár itt az én környékemen a kézi az elterjettebb. :)
2013. nov. 26. 19:46
 3/8 anonim válasza:

én egyértelműen a kosárlabdát választanám(én is kosarazok)

a kosárban van pár szabály,de nem vészes, hamar belelehet jönni. szerintem a kézilabda monotonabb... egyrészt nemlehet trükközni(szerintem). meghát 14évesen 180 cmel 76kgmmal elmehetsz centernek ami tökéletes lenne számodra :D

egy szó mint száz, KOSÁR xd

2013. nov. 26. 22:06
 4/8 anonim válasza:
100%

Egyértelmű. Kézilabda. én is kézilabdázok és egy fantasztikus sportág. Az előző (valamelyik) írta h nem lehet trükközni.. hát ő ebben nagyot téved. az a sok betörés cselekre épül. am h ilyen magas vagy az az előnyödre is kovácsolódhat, én pl. bal átlövő vagyok sztem neked is jól jönne egy átlövő poszt+ védekezésben 3-as védő

Válaszd a kézit: szép,látványos,gyors,népszerű sportág!! Imádom!!! ;)

2013. nov. 27. 16:15
 5/8 anonim válasza:
4es: ha a kézi látványos akkor ezt minek neveznéd?: http://www.youtube.com/watch?v=SLSsNsIa7pE
2013. nov. 27. 20:47
 6/8 anonim válasza:
Minek nevezném? Egy csomó nagydarab manusz dobálja a labdát egy kosárba ennyi.. ennek nevezném.
2013. nov. 30. 13:08
 7/8 anonim válasza:

Én a kézilabdát ajánlanám :)

Nem tudom hol laksz, de kézicsapat több van szerintem mint kosárcsapat, és több játéklehetőség van.

+Én mondjuk pont lány vagyok, de kézilabdázok, és az egyik oka annak hogy ezerszer jobban szeretem, mint a kosarazást, hogy itt jobban meg tudod mutatni hogy milyen erős vagy. Mert ugye itt lőni és helyezni kell a labdát, kosárban meg csak helyezni kb.

Mondjuk mindenkinek más jön be :)

Én azért remélem hogy kézizni fogsz :D

Brutális átlövő lehetnél a magasságoddal..:D 15/L

2013. dec. 27. 22:49
 8/8 Handballlove válasza:
Szerintem mind a két sport szép,de én természetesen a kézilabdát ajánlom. Nagyobb a csapatszellem, több a barát és sokkal jobb sport szerintem,mint a kosár. +A kézilabdás fiúk szebbek!
2016. jan. 24. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!