Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi szükséges egy foci csapat...

Mi szükséges egy foci csapat alapításához? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szóval, van mellettünk egy falu, ahol régebben laktam, és még anno volt egy focicsapatuk, elég jól is tolták, úgy tudom MB3-ba is feljuthattak volna, csak nem volt meg minden korosztályban a csapat, így nem juthattak fel, aztán ők kiöregedtek, és a faluban megszűnt a foci! A pálya azóta elég rossz állapotban van, de egy kis karbantartással rendbe hozható, öltözők az aránylag jó állapotban van, oda nem járt be senki! Na, és páran úgy gondoltuk, hogy mi lenne ha újra összehoznánk egy csapatot, ez oké is, csak fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjem el, gondolom a polgármesterrel beszélni kell, hogy hozza rendbe a pályát, és támogasson minket, de ezen kívül nem tudom, hogy hogyan csináljam! :/ Szerencsére emberben nincs hiány, lenne egy csapatra való, szóval azzal egyenlőre nem kell foglalkozni! De hogy hogyan kell elindulni, papírmunkák, vagy hogy mi kell egy egyesület alapításához nem tudom, szóval ha valaki tud segíteni, akkor megköszönném! :)

2013. nov. 21. 17:27
 1/1 anonim válasza:
Egyesületet kell alapítanotok, be kell jegyeztetni, számlaszámot csináltatni, támogatókat szerezni. A helyi szövetséghez kell fordulni az igazolások és a nevezéssel kapcsolatban. De, amíg nincs meg egy alaptőke(egy millió min.)+ olyan ember aki ráér és minden papírmunkát ellát addig ne vágjatok bele.
2013. nov. 22. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!