Ciki, ha meg tudom könnyezni Puskás Ferenc halálát?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa ez így 20 éves férfiként?Nem csak azért mert ma van az évfordulója.Hatalmas tisztelője vagyok Öcsi bácsinak és az Aranycsapatnak.Mikor olvastam a róla megjelent könyveket, vagy a Puskás Hungary film végén is könnyeztem.Pedig nem vagyok érzelgős típus, nagyon régen sírtam utoljára.
A cikit NEM a szó szoros értelmében értem, csak kérdésben ez tűnt a leghasználhatóbb szónak (a félreértések végett).
2013. nov. 17. 23:46
1/3 anonim válasza:
Nem ciki gondolom fáj hogy most ilyen xar a magyar foci. De azért nem is normális.
2/3 anonim válasza:
Bár nekem az sem normális ha a titanic-ot könnyezi valaki.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Foci ügyben megengedett a sírás a férfiaknak is. Del Piero búcsúmeccsén 100+ kilós tagbaszakadt férfiak úgy bömböltek, mint a kisbabák, és inkább megható volt, mint ciki.
(Én Guardiolával vagyok úgy, hogy időnként random rámjön a sírás mert elment, na ez viszont már tényleg ciki xD De mentségemre, én nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!