Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » (Sziasztok) 13 éves (fiú)...

(Sziasztok) 13 éves (fiú) vagyok, és Amerikai Futballozni szeretnék majd. Az egyik baj az, hogy az én városomban csak 16 éves kortól lehet járni. Mi tévő legyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Na szóval az igazi kérdésem az az, hogy addig miket gyakorolják itthon? (Van kertünk) Játszottam az iskolában a barátaimmal már sokat, és ott úgy tűnt, hogy jó vagyok belőle (De nem biztos, hogy máshol is jó lennék) mindig ki tudtam őket cselezni, még a nagy "Bika" termetű fiúkat is. Tudnátok nekem tanácsokat adni? Miket gyakorolják addig itthon?

2013. nov. 10. 15:40
 1/7 A kérdező kommentje:

Kérek minden válaszolót, hogy értelmes és hasznos válaszokat adjanak.

-Köszönöm-

2013. nov. 10. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:

járj addig atletizálni.

de ne saját kútfőből,hanem menj le edzésre.

100-200 méteres sprintelőnek.

2013. nov. 10. 15:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát. Amúgy legfőképp én olyan gyakorlatra gondoltam, ami a labdaérzéketem javítja
2013. nov. 10. 15:49
 4/7 anonim válasza:
Az amerikai foci szar, ezt jobb ha tudod, az egész csak színház... inkább rugbyzz az sokkal jobb ;)
2013. nov. 10. 16:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem fogok Rugbyzni ;) Nem érdekel a rugby. Ja és amúgy se a kérdésre válaszolt, szóval mehet innen.

Válaszolók, erről beszéltem. Direkt ezért írtam oda, hogy "Hasznos és értelmes válaszokat adjanak.

2013. nov. 10. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ülj le egy székbe és bámuld a tojáslabdát. Ez csináld heti 4x legalább 2 órát.
2013. nov. 10. 16:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Szoktam nézni a TV-ben, de az nem fejleszti a labdaérzékemet, és nem fejlődöm benne. Nekem itthonra gyakorlás kéne. Hasonló mint az edzésen, csak itthon.
2013. nov. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!