Hogyha lenne 35 ezer forintotok, és tippmix-el szeretnétek egy kis pénzt nyerni, akkor hogyan tennétek ezt?
Figyelt kérdés
Pl. gondoltam olyanra, hogy 2-es feletti szorókra külön-külön szelvényen felrakok 10-10 ezret. Így ha az egyik bejön, akkor a másik elmehet, és nem veszítek. Az a lényeg, hogy sokkal jobban járok, hogyha nagy téttel játszok meg kis szorzót, mint fordítva, mert ha 200-forint helyett 10k-val rakok, az olyan, mintha egy 50-es szorzót tettem volna meg 100%-ra.2013. nov. 9. 17:50
1/3 anonim válasza:
igazából 2xeres odds felettiből 3 max 4 meccset tegyél egy szelóra.. az reálisan jöhet gyakrabban.. vagy könnyebb! ha nagyot akarsz kaszálni 5/7et tolj..ha még nagyobbat csak 7 x.... 5xörös téten 5/7 ben 7 döntetlen találsz 3,6 millió, ha 6ot, 6-700.000et ha 5-t akkor 160at..én utóbbival kaszáltam nagyokat...
2/3 A kérdező kommentje:
Privátot írhatok? :D
2013. nov. 9. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!