Milyen elkezdeni egy focicsapatban játszani 14éves fiúnak?
14 éves fiú vagyok.
Az iskolában tesiórán szoktunk egész meccseket focizni,és néha elámulok,hogy milyen jó dolgokat tudok csinálni.Sajnos régen nagyon nem szerettem a focit,és féltem a labdától,de mostmár küzdeni akarok,gólt rúgni.A baj ott van akár most is,hogy nem igazán passzolnak,mert azt hiszik,hogy még most is olyan bénácska vagyok,pedig nem. Hétvégenként 6-kor kelek,hogy fél 7-kor el tudjak menni egy közeli focipályához,ahol általában 9-kor már foglalt a pálya,addig edzek,gyakorlok egyedül.
Az lenne a kérdésem,hogy ha elmennék akár ebben a hónapban egy amatőr focicsapatba,(ahol a bajnokság 8.fordulójában 1 gól sem született) ott vajon mennyire lennék a többiekhez képest rossz/jó. Hogyan fogadnának az új csapattársaim? az edző felrakna a következő mérkőzésre?
Ezekre várok választ,és véleményeket ezz(ekk)el kapcsolatban.
Nos én is 14 évesen kezdtem el focizni és pont úgy voltam mint te.Az edzésen kicsit más mint tesin és nagyon megerőltető tud lenni néha.Az edző még az első meccseken valszeg nem fog berakni legf. 1 hónap múlva mire kellően megedződsz.A csapattársaim engem egész jól fogadtak az elején, a lényeg hogy ne legyél visszahúzódó de ,,nagymenő'' se, és ha a pályán is képes vagy alkotni akk biztos hogy tisztelni fognak majd.Ha kellően eltökélt vagy biztos hogy menni fog csak legyél mindig magabiztos.Amugy valszeg nem leszel sokkal rosszabb a többieknél aztán egy idő már a legjobb is lehetsz :)
Mindezt úgy mondom hogy most a legerősebb svájci cspat ifiakadémiájan játszom (Svájci vok =)))
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!