Mi történik kosárlabdában, ha annyian kipontozódnak, hogy nem marad 5 ember?
Figyelt kérdés
Például, ha 10 ember van nevezve a mérkőzésre, és 6 játékos pontozódik ki idő előtt?2013. okt. 28. 22:02
1/5 anonim válasza:
Akkor annyian folytatják a játékot ahányan maradtak...:)
2/5 anonim válasza:
Ha nem marad 5 ember sem, akkor nem folytatják a játékot. Ez viszont csak ilyen tököm középiskolás amatőr bajnokságba fordulna elő, mert ott vannak ilyen kutyaütők. Viszont ott a bírói felfogás is eltér a normától, tehát nem veszik annyira szigorúan.
3/5 A kérdező kommentje:
Természetes, hogy valós mérkőzéseken nem történhet ez meg, azonban- mivel elméletben lehetséges- a szabálykönynek mindenképpen ki kell térnie arra, hogy mi van akkor, ha csak négy ember marad, valamint arra is- gyakorlatban bármennyire elképzelhetetlen- hogy egy ember se maradjon.
Egyébként köszönöm a válaszokat, de nem tudom, melyik igaz, és- amennyiben a második- mi a végeredmény, ha lefújják a meccset.
2013. nov. 2. 12:57
4/5 anonim válasza:
Én voltam egyszer egy olyan meccsen ahol az ellenfél akkora paraszt játékosokból állt, hogy a végére hárman maradtak, akik játszhattak :D Mind kipontozódott. De ott tényleg volt rúgás, lökdösődés, stb. Középiskolai meccs volt.
5/5 anonim válasza:
Ha lefújják akkor a pillanatnyi eredmény. Ha meccs előtt nem tud kiállni valaki akkor automatikusan 20-0 a meccs eredménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!