Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan, milyen elven működik...

Hogyan, milyen elven működik a teniszmérkőzéseken használt sólyomszem dolog?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy hogy követi nyomon a labdát és honnan tudja a labda becsapódásának a helyét olyan pontosan meghatározni.
2009. nov. 12. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Ez érdekes, mondjuk mostanában nem néztem tenisz meccset, de nem minden versenyen használják ezt az eszközt ugye? söt azt hiszem elég kevésen. Ha kevésen akkor gondolom azért mert szükségtelenül drága lehet. Milyen tipusu pályán alkalmazzák? salakos ? füves ? vagy az a " gumis" ? nem tudom , de valami érzekelök vannak beépitve gondolom a pálya azon részeibe ahol kellhet ez az eszköz tehát gondolom közel a vonalakhoz . Vagy nem tudom , ez meg olyan hogy hogyan mérik a forma1-es autok gyorsaságát ezred másodpercre pontosan? valami ilyesmivel lehet az is megcsinálva esetleg.
2009. nov. 12. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

videókamera-képek és háromszögelés

[link]

2009. nov. 12. 21:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszotokat :) Egyébként minden mérkőzésen (értelem szerűen a nagyobb tornák meccsein) és mindenféle pályán használják, de nem minden ütésnél, csak akkor ha valamelyik versenyző challange-t kér a kétes helyzetekben.
2009. nov. 12. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!