Ezek a teniszütők jók?
Szeretnék véleményeket, hogy melyiketeket a legérdemesebb megvenni. Kezdő vagyok jelenleg, de nem akarok direkt kezdőnek valót.

Én általában szeretem a Wilson-okat, de életem egyetlen ütője amit dühömben összetörtem pont egy STAFF volt, ritka érzéketlen darab, én húroztam, próbáltam mindenféle húrral, feszességgel, de semmit nem lehetett vele kezdeni, u.h. arról lebeszélnélek.
Donnay-ból ezt a keretet nem ismerem, Pro One-om volt, az nem volt rossz, de az teljesen más profil. Szubjektív véleményem: nekem ez a fej nem tetszik.
A Prince jófajta csak a csatolt gyenge minőségű képeken is látszik, hogy eléggé leharcolt darab.
A Dunlop meg úgy nézem, hogy egy fémkeret, igaz abból a jobbféle.
Szerintem vadásszál még, ennél jobbak is fel szoktak bukkanni, de vakon ütőt venni nagy lutri.
nem érdemes használtat venni.
én 10 éve játszok volt 1 használt ütőm kicsúszott a kezemből és széttört volt még 17 ütőm egyikse tört szét a dobálás miatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!