Miért hiszik sokan ha a magyar csapat második lesz a csoportba akkor kijut a vb-re?
Figyelt kérdés
ha sikerülne is a 2. hely akkor jönne a pórselejtező
ott elvileg jöhetnek a horvátok vagy a portugálok
2013. okt. 11. 09:49
1/11 anonim válasza:
A "sok" szerintem nagyon nagy túlzás.
Én úgy látom haveri körömön és a neten is, hogy már mindenki letett a 2. hely esetleges megszerzéséről a bukaresti alibi után.
2/11 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem már, h úgy beszélnek róla, mintha tuti lenne a kijutás, ha másodikok vagyunk.
Közben meg épp az, h ott kell még virítani.
3/11 anonim válasza:
Ez már a második ilyen kérdés.. (sőt pont ez volt a kérdés)...
Senki sem hiszi azt.
5/11 anonim válasza:
senki nem mondja azt hogy kijutnánk a vbre.csak annyi hogy meglenne a második hely..amire azért van egy halovány esély abból kiindulva hogy az észtekkel 2-2-t játszottak.
6/11 anonim válasza:
És ha kijutna, mint sokadik, amatőr résztvevő? Annak örülnénk? Jó lenne, ha kiutazna Brazíliába és a csoportmérkőzéseken háromszor elvernének minket?
7/11 anonim válasza:
6:
Igen jó lenne kijutni még ha ott minden meccsen ki is kapnánk.
8/11 anonim válasza:
azért a vb-n is vannak simán verhető csapatok azt ne feledjük...meg amúgy nem is tudom már vb vagy eb volt az(nemrég) amikor hollandok teljesítettek egy nagy nullát.Azért lehetnek csodák ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!